Fundering Beleggen

Het ultieme pakket om winstgevend te leren beleggen.

Volledig leerplatform met meer dan >50 waardevolle video's € 2.999,00
Unieke tools en hulpmiddelen (Fundamentele Analyse Tool) € 599,00
Gratis mentoring call met Dieter of Robbe (30 min) € 250,00
30 dagen gratis beurstips (Kansen in de Markt) € 49,00
Totale waarde € 3.897,00
96.2% korting Nu € 150,00
Welke betaaloptie wil je gebruiken?
Jouw gegevens
Hoe wil je betalen?
Besteloverzicht

Al jaren beleg ik in aandelen met de nodige ups en downs. Zonder de nodige kennis. Deze cursus, die in mensentaal wordt uitgelegd, leert mij dingen waar ik nooit bij stilgestaan heb. Het is een aanrader. Deze cursus brengt me naar een hoger niveau. Bedankt Dieter & Robbe!

Mario M.

Beleggers University, zoveel meer dan gewoon een plaats om te leren beleggen. Het is een plaats die kennis ademt en waar men liefde voor het vak doorgeeft. Na deze cursus ben ik niet alleen anders naar de beurs beginnen kijken, maar ook naar de wereld. Deze twee gaan hand in hand en hoe je hier optimaal op inspeelt, krijg je op een fantastische manier uitgelegd door Dieter en Robbe. De cursussen en kennis van Beleggers University zijn een echte life changer voor al wie meer uit het leven wil halen!

Ruben DC.

Tot heden, en dan vergelijk ik met jullie concullega’s, vind ik jullie cursus veel hoogstaander. En ik heb nog zo’n goede 40% te gaan …

Gunther V.

De delen die ik heb doorlopen zijn echt super. Alles is heel goed uitgelegd en wordt op een aangename manier verteld. Doe zo voort!

Lennert M.